Våra tjänster

Lackering av köksluckor

 

Istället för att köpa nya köksluckor kan man lackera om sina befintliga luckor, resultatet blir som nytt!

 

Även om man köper ett helt nytt kök, men inte är helt nöjd med kulören, kan man välja att lackera om luckorna. Hos oss ingår 1 valfri kulör. Standard glansen är halvblank (35-40 glans). Vi erbjuder även att lackera i högblankt (90-glans). Det går även att gå mattare i finish om man så önskar.

 

Vill man förnya ännu mer rekommenderar vi att man byter beslag. Det finns ett väldigt stort urval man kan välja mellan. Det är enkelt att beställa via oss. Gå till våran prisräknade för att räkna ut cirkapris.

Lackering av möbler

 

Istället för att köpa nya möbler väljer många att lackera om sina möbler, både gamla som nya. Många äldre möbler har många fina detaljer, då måste man vara extra försiktig.

 

Några exempel på möbler vi lackerar mycket av är:

 

  • Stolar
  • Matbord
  • Soffbord
  • Bokhyllor
  • Kommoder

 

För att få en offert på en möbel vill vi att ni skickar in en bild och skriver måtten samt vilken kulör och glans ni önskar få den i.

Lackering av möbler
Våra tjänster

Lackering av dörrar

 

Vi lackerar alla typer av dörrar.

Övrig lackering

 

Utöver lackering av köksluckor, dörrar och möbler gör vi mycket annat jobb. Det mesta som går att lämna in till oss kan vi hjälpa till med.

Några exempel på jobb vi gjort är, skyltfönster, skyltdockor, stora MDF skivor, MDF i olika konstruktioner, staket, trappor, fönster, bardiskar m.m. Det bästa är att skicka en bild på de ni önskar få lackerat.

Våra tjänster

Handtag & beslag

Vill man förnya köket ännu mer rekommenderar vi att man byter beslag. Det finns ett väldigt stort urval man kan välja mellan. Det är enkelt att beställa via oss.

Steg 1

Klicka på Linfalk / BeslagDesign  för att välja beslag.

Kontakta oss med vilket artikel nummer det gäller.

Steg 3

Vi beställer och måttar ut nya hål för beslagen.